L'Obra Social de la PAH anuncia l'ocupació d'un bloc d'habitatges a la vila de Gràcia

Als pisos ja hi viuen cinc persones, una de les quals és menor, mentre que el local dels baixos serà la nova oficina d'habitatge del barri. L'immoble és propietat de Inmobiliaria Mar, coneguda com a Llave de Oro
A l'edifici hi viuen cinc persones, una de les quals és menor
Victor Serri
Redacció Directa 18/11/2016

Amb una roda de premsa i un vermut popular a la plaça del Sol, l'Obra Social de la Plataforma d'Afectades per la Hipoteca (PAH), amb el suport de la PAH de Barcelona i l'Oficina d'Habitatge de Gràcia, ha presentat aquest matí un edifici recuperat al número 156 de la Travessera de Gràcia de Barcelona. L'immoble, anomenat #BlocJahnela –que significa finestra en portugués–, ja fa setmanes que està ocupat però no s'ha fet públic fins avui, dia en el que les ocupants també han anunciat que utilitzaran els baixos de l'edifici per a diverses activitats vinculades a col·lectius del barri, entre elles la mateixa Oficina d'Habitatge de Gràcia, que el juny de l'any passat va ser desallotjada de l'immoble que ocupava a la plaça del Sol i que té com a objectiu cercar solucions col·lectives als problemes vinculats a l'habitatge.

 

L'immoble és propietat de Inmobiliaria Mar S.L, coneguda comercialment com a La Llave de Oro i administrada per Luís Marsà Garcia. L'empresari va vendre una altra empresa, Promociones Lladero, a Picton Investments, del fons d'inversió Goldman Sachs.

 

Continguts relacionatsMostra'l en portada

Notícies relacionades