Suplement especial sobre el cicle de cinema llatinoamericà a Sant Feliu de Llobregat

Aquesta edició en paper i encartada en la Directa 449 inclou la programació al CineBaix, una anàlisi crítica de les pel·lícules i documentals i cinc reportatges que complementen informativament el dossier amb temes d'actualitat a l'Amèrica Llatina
Il·lustració de la portada del suplement
Núria Frago
Redacció Directa 09/03/2018

Ja podeu llegir el nou suplement de La Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat, editat conjuntament per CineBaix i la Directa, i en aquest cas centrat en l'Amèrica Llatina. Les setze pàgines d'aquest exemplar estan encapçalades per una gran il·lustració de Núria Frago. A l'interior hi trobareu una crítica cinematogràfica d'Ignasi Franch centrada en el contingut del cicle, que se celebrarà entre el 15 i el 19 de març a Sant Feliu de Llobregat.

Dotze films, quatre d'ells estrenes a l'Estat espanyol, i tres cinefòrums amb Marc Gavaldà, Gabriela Marques i Víctor Ríos, és el contingut d'aquesta edició. Per complementar el que veure-ho a les pantalles el suplement incorpora cinc articles inèdits de Meritxell Freixas, sobre el centre penitenciari de Punta Peuco (Xile); Marc Gavaldà, sobre la guerra de l'aigua a Cochabamba (Bolívia); Berta Camprubí, en relació als processos electorals envoltats de corrupció i violència a Mèxic, Brasil i Colòmbia; Majo Síscar, ens explica com l'autoritarisme esdevé una malaltia crònica a Hondures; i Jordi de Miguel Capell, que es pregunta si s'albiren canvis a la Nicaragua governada per Daniel Ortega.
 

 

 

Notícies relacionades