Ens aturem per agafar embranzida

26/07/2016

Aquest agost, us proposem que degusteu el periodisme reposat de l’edició en paper de la Directa a través del web. Al llarg del mes, difondrem alguns dels reportatges que hem publicat durant l’any. Aquests articles formen part d’una selecció que han preparat les coordinadores de les diferents seccions.

/VICTOR SERRI

 

El web deixarà d’actualitzar-se de manera diària. Com cada any, aturem les màquines per fer balanç del curs i encarar el setembre amb més forces. Certament, ens faran falta, ja que aquest curs ve carregat de cites importants per a la consolidació de la cooperativa. Per exemple, el 17 de setembre, celebrarem la primera assemblea. Serà a les Cotxeres de Sants i, per primera vegada, hi podran assistir les sòcies. Estem convençudes que serà un moment molt emotiu, ja que, com ens recordava recentment un subscriptor a les xarxes socials, a més de ser sòcies de la mateixa cooperativa, formem una gran família. Us recordem que, si encara no sou sòcies, ho podeu fer enviant un correu a cooperativa@directa.cat.

A més, de cara al setembre, la Directa sortirà els dimecres en lloc dels dimarts. Així doncs, la propera Directa serà el 7 de setembre. Aquest canvi respon a la voluntat de millorar les dinàmiques de tancament de la publicació. Volem optimitzar el tractament i el procés d’elaboració dels continguts per aconseguir millorar-ne la qualitat.

 

Mostra'l en portada

Noticies relacionades:

La idea radical de cuidar-nos

dimarts, 26 juliol, 2016

D’un temps ençà, la gent de la Directa hem fet una aposta política clara: escoltar-nos més, preguntar-nos com estem, tenir cura les unes de les altres.