Els òrgans socials de la cooperativa, en marxa!

19/10/2016

A principis de mes, van començar a caminar els òrgans socials de la cooperativa La Directa SCCL. El Consell rector, el Consell social i el Consell periodístic ja s’han reunit i han traçat les línies de treball prioritàries a partir d’ara. Per tant, a banda dels espais de gestió i decisió del grup editor, la cooperativa ha permès dotar la Directa d’òrgans que, a més de col·laboradores i treballadores, incorporen sòcies de consum, l’espina dorsal del projecte.

Així doncs, aquests tres òrgans són tres portes obertes de bat a bat a la participació, que garantiran el bon funcionament de la cooperativa. El Consell rector vetlla perquè les línies estratègiques es duguin a bon port i es compleixi el que s’ha previst en el pressupost anual i el pla de viabilitat, per això, ha creat una comissió econòmica. El Consell periodístic es dedica a l’anàlisi de l’edició en paper i web per millorar continguts i potenciar la incidència social del projecte i la formació de les col·laboradores. Finalment, el Consell social s’ocupa de garantir que les entitats que vulguin incorporar-se a la cooperativa com a sòcies estiguin en consonància amb els criteris ètics i socials que planteja, a més d’implicar-se per aconseguir-ne més.

La tríada sempre estarà guiada per l’assemblea general, l’òrgan sobirà d’expressió de la voluntat social de la cooperativa La Directa SCCL. Periòdicament, anirem informant les sòcies sobre les tasques que desenvolupen els òrgans i les noves incorporacions.

 

Mostra'l en portada

Noticies relacionades: