Un estand viu i nova sessió de #DebatsDirecta a la FESC

05/10/2016

Un any més, arriba l’octubre i això és sinònim de Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC). Per qui no la conegui, és un espai de referència on conflueixen moltes de les iniciatives de caràcter social i cooperatiu de Catalunya i altres territoris, que enguany se celebra el cap de setmana del 21, 22 i 23 d’octubre a la Fabra i Coats de Sant Andreu de Palomar. Com a Directa, hi hem participat des del primer any mostrant la nostra feina als milers de persones que passen per la fira al llarg dels tres dies i, aquest any, hi tornarem a ser.

Stands informatius a la FESC 2015 / GORKA LEIZA

 

Tanmateix, ens hem proposat oferir-vos quelcom diferent, nou. Enguany, transformarem el nostre estand en un espai on, al llarg del dia, les periodistes de la Directa explicaran alguns dels reportatges que s’han publicat els darrers anys. Recordeu el cas Estat Infiltrat? O els conflictes amb Desokupa? O l’entrevista a Arnaldo Otegi quan encara era a la presó? Doncs bé, durant el cap de setmana de la FESC, les seves autores n’explicaran els detalls al nostre estand. Ho faran en petites presentacions de 25 minuts i respondran les preguntes de les persones que vulguin saber-ne més detalls. Al llarg dels propers dies, en publicarem els horaris.

Tornen els #DebatsDirecta

Alhora, també oferirem una activitat en el marc de la programació de la fira. Aquest curs, reprenem els #DebatsDirecta i el primer el farem acollits per la FESC. Sota el títol La despossessió de la vida quotidiana: impactes i respostes, volem fer un debat al voltant del darrer informe publicat pel Seminari d’Economia Crítica Taifa.

Primera edició de #DebatsDirecta, a l’Ateneu La Base del Poble Sec / ARXIU

 

Comptarem amb la participació del Seminari, a més de membres de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya i expertes de l’economia feminista, per abordar el debat des de diversos sectors. Estigueu atentes a les nostres xarxes socials, on farem públic el cartell de l’acte.

El primer #DebatsDirecta, el 26 de novembre de 2015 a l’Ateneu La Base del Poble Sec, centrat en el “Periodisme amb perspectiva de gènere i llenguatge no sexista”, va ser un èxit de participació. Aquest curs ho volem reprendre amb regularitat. Pròximament, compartirem amb vosaltres les temàtiques sobre les quals volem generar debat i crítica constructiva. També en podeu proposar.

 

Mostra'l en portada

Noticies relacionades: