Volem ser un dels teus propòsits de cara al 2017

30/11/2016

Amb el fred (amb el permís del canvi climàtic), com cada hivern, arriba el final d’any. Per la Directa, el 2016 ha sigut un any de molts canvis, però, sobretot, ha esdevingut l’any de la consolidació d’un projecte col·lectiu que somniàvem i que, finalment, hem fet realitat juntes: la nova cooperativa Directa SCCL.

SR. PLÁSTIKO


Clavant la mirada al 2017, us proposem transformar la realitat amb nosaltres, amb vosaltres mateixes i amb els diferents col·lectius, entitats i cooperatives que ens envolten a través dels propòsits transformadors.

Hem decidit que els propòsits cobren molta més força si són transformadors, si serveixen per millorar, encara que siga una miqueta, aquest món que compartim. Per això, us proposem reapropiar-nos del consum impugnant les entitats bancàries i les grans elèctriques que desnonen i condemnen milers de famílies a la misèria energètica i promovent les finances ètiques i cooperatives de casa nostra. Us proposem, també, fomentar les cures quotidianes, mostrar més els afectes a la gent que ens estima i enfrontar els mals moments amb l’aixopluc del caliu col·lectiu.

També ens agradaria que ecologisme no fos un mot buidat de significat pel capitalisme verd i poder dur-lo a la pràctica en el nostre dia a dia a través de la lluita en defensa del territori, la reducció de les deixalles que produïm i l’ús de menys materials contaminants per alimentar l’esperança de poder deixar un món més net a la nostra mainada.

Estem convençudes que, amb petits gests individuals, podem transformar la nostra quotidianitat. El nostre propòsit com a projecte és clar: continuar fent periodisme transformador amb vosaltres. Per això us convidem a fer un pas més i sumar-vos a les 200 sòcies –persones i entitats– de la cooperativa Directa.

 

Mostra'l en portada

Noticies relacionades: