Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Desemmascarar la síndrome de la impostora

L’angoixa per no estar a l’altura del que s’espera d’una afecta moltes persones socialitzades com a dones i ve determinada per dinàmiques patriarcals i altres desigualtats social

| Àngela Rodríguez

Em trobo davant tot un repte. Escriure articles em situa de forma intensa fora de la meva àrea de confort. No és una cosa que faci habitualment i, per tant, a part de no sentir-m’hi còmoda, reconec que també em sento poc capacitada per fer-ho. Així que, tot i que soni a clixé, començo aquest article sobre la síndrome de la impostora amb el meu propi sentiment d’impostora en ple...

Aquest contingut és només per a subscriptores. Si vols llegir-lo, dona suport al projecte i fes-te subscriptora

Article publicat al número 578 publicación número 578 de la Directa

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!