Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat

Dona suport al periodisme que transforma

El primer mitjà de comunicació cooperatiu de consum dels Països Catalans finançat en més d'un 70% per les seves subscriptores.
Si vols donar suport al periodisme que transforma, ho pots fer a través de les diverses tipologies de subscripció que trobaràs aquí sota. Sense tu, aquest mitjà no existiria.
No t'ho pensis i apropia't de la Directa!

Subscriu-te a la Directa

Tipus de subscripcions

Solidària

140€

Solidària
Contribuiràs de forma solidària a fer possible la Directa. Rebràs la Directa quinzenalment a l’adreça indicada i tindràs accés als continguts digitals del paper. Gaudiràs de diferents avantatges, descomptes i sorteigs.

Paper i web

80€

Paper i web
Rebràs la Directa quinzenalment a l’adreça indicada i tindràs accés als continguts digitals del paper. Gaudiràs de diferents avantatges, descomptes i sorteigs.

Web

50€

Web
Tindràs accés als continguts digitals del paper. Gaudiràs de diferents avantatges, descomptes i sorteigs.

Vols regalar la Directa

Fes un regal que dura tot l'any!

Regal subscripció paper i web 80€

Regal subscripció paper i web

Durant un any, la persona a qui regalis la subscripció rebrà la Directa quinzenalment a l’adreça indicada i tindrà accés als continguts digitals del paper. Gaudirà de diferents avantatges, descomptes i sorteigs.

Regal subscripció web 50€

Regal subscripció web

Durant un any, la persona a qui regalis la subscripció tindrà accés als continguts digitals del paper. Gaudirà de diferents avantatges, descomptes i sorteigs.

Toca'ns, #SomPaper