Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Dona suport al periodisme que transforma

El primer mitjà de comunicació cooperatiu de consum dels Països Catalans finançat en més d'un 70% per les seves subscriptores.
Si vols donar suport al periodisme que transforma, ho pots fer a través de les diverses tipologies de subscripció que trobaràs aquí sota. Sense tu, aquest mitjà no existiria.
No t'ho pensis i apropia't de la Directa!

Subscriu-te a la Directa

Tipus de subscripcions

Paper i web anual

90€

Paper i web anual
Rebràs la Directa mensualment a l’adreça indicada i tindràs accés als continguts digitals del paper. Gaudiràs de diferents avantatges, descomptes i sorteigs.

Solidària anual

180€

Solidària anual
Contribuiràs de forma solidària a fer possible la Directa. Rebràs la Directa mensualment a l’adreça indicada i tindràs accés als continguts digitals del paper. Gaudiràs de diferents avantatges, descomptes i sorteigs.

Paper + Web. Llibre Caplletra

90€

Paper + Web. Llibre Caplletra
Rebràs la Directa mensualment a l’adreça indicada i tindràs accés als continguts digitals del paper. Rebràs de regal el llibre "Caplletra: ficcions il·luminades per la Directa". Gaudiràs de diferents avantatges, descomptes i sorteigs.

Web anual

60€

Web anual
Tindràs accés als continguts digitals del paper. Gaudiràs de diferents avantatges, descomptes i sorteigs.

Regala Directa, tot l'any

90€

Regala Directa, tot l'any
Comprant aquest producte, estàs regalant una subscripció anual paper i web a la Directa per a qui tu desitgis i, alhora, estàs ajudant a sostenir un mitjà de comunicació cooperatiu en català per la transformació social. Rebràs una targeta regal amb un codi perquè l'entreguis a la persona que tu triïs.

Paper i web anual-Pagament trimestral

22.5€

Paper i web anual-Pagament trimestral
Rebràs la Directa mensualment a l’adreça indicada i tindràs accés als continguts digitals del paper. Les quotes es cobraran trimestralement. Gaudiràs de diferents avantatges, descomptes i sorteigs.

Solidària anual-Pagament trimestral

45€

Solidària anual-Pagament trimestral
Contribuiràs de forma solidària a fer possible la Directa. Rebràs la Directa mensualment a l’adreça indicada i tindràs accés als continguts digitals del paper. Les quotes es cobraran trimestralment. Gaudiràs de diferents avantatges, descomptes i sorteigs.

Web anual-Pagament trimestral

15€

Web anual-Pagament trimestral
Tindràs accés als continguts digitals del paper. Les quotes es cobraran trimestralment. Gaudiràs de diferents avantatges, descomptes i sorteigs.

Toca'ns, #SomPaper