Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

“La meva mare va estudiar amb llibres que deien que era inferior als blancs”

Silvia Ayang o ‘Perla’, com li agrada fer-se dir, és més coneguda com a ‘Afropoderossa’, gràcies al seu perfil a xarxes. Nascuda a Guinea Equatorial fa 33 anys, va arribar a Barcelona amb 14. En fa sis que es dedica a trencar estereotips amb relació a les dones afrodescendents des de TikTok, on té 450.000 seguidores

| Alberte Peiteavel

La sort de Silvia Ayang va canviar quan, amb 14 anys, un metge va decidir portar-la a Barcelona per mitjà d’una fundació. Havia passat un temps en una leproseria, fundada en l’època colonial espanyola a la Guinea Equatorial. “El meu avi va ser diagnosticat amb lepra; la meva mare va créixer allà i els meus germans i jo també. Ens visitaven metges; però jo no tenia lepra, sinó tuberculosi òssia....

Aquest contingut és només per a subscriptores. Si vols llegir-lo, dona suport al projecte i fes-te subscriptora

Article publicat al número 577 publicación número 577 de la Directa

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!