Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Rock com a teràpia

Set cançons (huit amb “La cura”, avançada en forma de videoclip) caracteritzades per una contundència constant i la poca concessió a moments de relaxació conformen l'últim disc del grup de Pego Smoking Souls

Com una explosió de ràbia continguda. Així podríem definir La cura (Propaganda pel fet!, 2022), l’últim disc dels pegolins Smoking Souls. “Soledat”, amb un riff de guitarra apegalós que ens avisa del que ens espera, dona el tret d’eixida a set cançons (huit amb “La cura”, avançada en forma de videoclip) caracteritzades per una contundència constant i la poca concessió a moments de relaxació. A tot això, sumant-li el toc propi que li aporten la ja inconfusible veu de Carles Caselles i les dolces melodies de guitarra, que conjugades conformen una unió feta a mida.

Les lletres són filles del seu temps i, com no podia ser d’una altra manera, venen carregades d’anhels que conviden a ressorgir després d’una època tan convulsa com la que hem passat, sent el musical un dels sectors que més l’ha patida.

Diuen que la música té moltes propietats saludables. Si açò ja es podia comprovar en eixir dels seus directes amb les piles carregades, segur que traslladant La cura a l’escenari encara cobrarà més sentit.

Article publicat al número 546 publicación número 546 de la Directa

MÚSICA

'La cura'
Smoking Souls
Propaganda pel fet!, 2022

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!