Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

A mes de la Informació específica, tant bàsica como completa que trobareu “aquí”

(link o links al contingut de Info Basica i Info Completa, inclòs al Informe), volem afegir la següent informació útil per navegar per la nostra web i la presencia i actuació de la DIRECTA:

1. Qui és el titular d’aquesta pàgina web?

LA DIRECTA SCCL (la “DIRECTA”)
CIF no F-66807058
carrer Riera del Escuder no 38 – Nau 1 Planta 1 08028-Barcelona
T +34 935 270 982
Correu electrònic: directa@directa.cat

2. Política i actuació a les xarxes socials

La DIRECTA disposa d’un perfil corporatiu a les xarxes socials Facebook, X (“Twitter”), Instagram i Youtube. Si el usuari decideix incorporar el seu perfil com a seguidor o donant un comentari, un “Like” o un “M’agrada” als nostres continguts o perfils, accepta la nostra política sobre protecció de dades inclosa en aquesta pagina web.
La nostra presencia a aquestes xarxes socials ens serveix per anunciar les notícies col·laboracions o informació rellevant relacionades amb la actualitat de cada moment. Emprant les funcionalitats d’aquestes plataformes, és possible que al seu mur o perfil, vegi publicades notícies amb aquest tipus d’informació.

3. Política de cookies

Utilitzem galetes (“cookies”) de tercers (no se si també pròpies) i d’altres tecnologies de seguiment per personalitzar i millorar la vostra experiència de navegació a aquesta web i d’interrelació amb els nostres perfils a les xarxes socials.
A baix podeu configurar, acceptar o rebutjar (tret de les “necessàries”) les galetes per continuar navegant i relacionar-vos amb nosaltres a les xarxes.
Necessàries Estadístiques Màrqueting
Guardar Rebutjar i sortir

4. Modificació de la Política de Protecció de Dades

La DIRECTA pot periòdicament modificar la seva política de Protecció de Dades i el contingut d’aquest Avis Legal, per tal d’adaptar-se a noves normatives o interpretacions de les mateixes. Per tant, es recomana a l’Usuari, en tot cas, que procedeixi a la lectura del Avis Legal i la Política de Protecció de Dades de la nostra pàgina web cada vegada que hi accedeixi o vulgui relacionar-se amb la DIRECTA a les xarxes socials o comunicacions electròniques.