Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Sigues Directa

Com cada any en aquestes dates, el 22 de juny vam presentar a l’Assemblea General Ordinària de la cooperativa les xifres econòmiques de l’any 2022. Hem assolit tancar l’any sense pèrdues, quadrant ingressos i despeses, però sobretot consolidant i enfortint el nostre model. Un model cooperativista que fuig de les lògiques mercantilistes del capitalisme liberal i que té com a base els valors de l’economia social i solidària.

Per mantenir aquest model i aquests valors, ens cal ser moltes més. Des de l’any 2016 creixem constantment en subscripcions, i el 2022 no ha estat una excepció. Cada cop som més, i gràcies a aquesta base sòlida podem mantenir la nostra independència econòmica i també la periodística. No volem deure res a ningú. No volem que se’ns dissenyi externament què i com explicar les notícies i històries que publiquem. Això només és possible si podem mantenir també la nostra independència econòmica basada en les subscripcions. Ara mateix ja en som més de 3.800 (gràcies!), però ens cal ser-ne més, moltes més. A més subscripcions, més qualitat, més llibertat i més independència periodística.

El model cooperatiu i l’autogestió no estan exempts de problemes i dificultats, també econòmiques, però ens assenyala l’única manera diferent de fer les coses, la demostració pràctica que és possible construir alternatives amb valors solidaris i no competitius.

Gràcies per formar-ne part.

Article publicat al número 569 publicación número 569 de la Directa

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!