Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Reptes i propòsits per un any trepidant

| Arxiu

Al llarg de les darreres setmanes, us hem fet una sèrie de #PropòsitsDirecta, però, en aquest article, us volem explicar quins seran els nostres propòsits per aquest 2017 i quins objectius ens hem marcat un cop constituïdes com a cooperativa.

El primer dels propòsits va relacionat amb el quinzenal que teniu a les mans. Actualment, n’editem 2.500 exemplars, que arriben arreu dels territoris de parla catalana i més enllà. És la nostra raó de ser, a la qual dediquem una gran quantitat d’esforços per poder oferir un producte de qualitat. També és allò que ens diferencia d’altres projectes, ja que no n’hi ha cap altre que editi una publicació de periodisme transformador en català, en format paper i dues vegades al mes. Per tot plegat, ens hem proposat donar al paper la importància que es mereix a través d’un redisseny que s’adeqüi millor a les necessitats de les lectores de la publicació i les col·laboradores que l’omplen de contingut. Aquesta nova maqueta anirà acompanyada d’una campanya de difusió per donar valor al periodisme en paper.

Ho farem coincidir amb l’onzè aniversari del mitjà. Per cert, ja us podeu reservar la data: 29 d’abril. Aquell dia, farem l’assemblea extraordinària de la cooperativa i celebrarem la festa d’aniversari a l’Ateneu Popular de 9 barris.

Un altre dels reptes que afrontem és crear una estructura formativa per a les col·laboradores de la Directa. Diversa gent sortida dels campus o de l’activisme s’apropa a nosaltres per aportar continguts a les nostres pàgines. Hem detectat una certa mancança pel que fa al coneixement d’eines i recursos en àmbits com la investigació. Ens agradaria créixer col·lectivament i formar-nos i, per això, hem pensat que seria útil i necessari establir unes jornades d’autoaprenentatge, una mena d’escola d’hivern, amb tallers i sessions pràctiques. Ho estem treballant des del Consell Periodístic i pensem en un cap de setmana de finals de febrer o inicis de març. Per cert, ben aviat us parlarem del local on ubicarem la nostra futura redacció. Us avancem que el canvi ens engresca i emociona…

 

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!
;