Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Si a la tardor plou, el rovelló es mou

Els rovellons són un producte culinari molt valorat en termes gastronòmics, perquè són molt gustosos i es poden cuinar de moltes maneres, ja siga en arrossos, guisats, com a acompanyament de carns o saltats amb all i julivert

| Victor Serri

A la tardor, i si les pluges han acompanyat, és comú arreu dels Països Catalans agafar la cistella i un ganivet i escapar-se als boscos a fer bolets. Aquesta pràctica, tot i que en l’actualitat s’ha convertit en una afició per la falta de necessitat, durant molt de temps va representar una manera d’acabar d’omplir el rebost de les cases a cost zero en moments d’escassetat. Un dels bolets més...

Aquest contingut és només per a subscriptores. Si vols llegir-lo, dona suport al projecte i fes-te subscriptora

Article publicat al número 584 publicación número 584 de la Directa

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU