Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Cuidem-nos llegint

Aquest Sant Jordi a la 'Directa' ens plantegem cuidar la lectura de les nostres subscriptores i col·laboradores amb un gest per a reconèixer la fidelitat i el suport que la fan possible. Amb aquest objectiu, sortejarem dos talonaris per valor de 25 euros per adquirir llibres i productes culturals a les llibreries La Ciutat Invisible de Sants (Barcelona), La Repartidora de Benimaclet (València) i El Refugi de la Seu d'Urgell

| Pau Fabregat

Arriba la diada de Sant Jordi i, a la Directa, arriba acompanyada d’un detall per a les nostres subscriptores i col·laboradores: fins al 19 d’abril de 2023 sortejarem dos xecs de 25 euros per utilitzar en tres llibreries amb les quals mantenim un vincle estret.

Les llibreries són espais plens d’històries, poesia, reivindicacions, aprenentatge, emocions. Són la porta d’entrada, el preludi, al somni que triem. Donen el plaer de passejar-s’hi sense pressa, amb consciència, cercant el que es necessita o es creu necessitar. Tocar els llibres desperta emocions que es tenen guardades. Llegir és autocuidar-se, és un temps en el qual hom es relaxa i es concentra. Es pot escollir què viure segons el llibre que se seleccioni. I si algun passatge ha agradat molt, sempre es pot tornar a llegir. Entrar, doncs, a una llibreria és entrar a molts mons i històries i poder participar en totes elles.

La promoció és oberta a totes les nostres subscriptores i també a les col·laboradores que fan possibles els nostres continguts; el 20 d’abril donarem a conèixer les dues guanyadores

Volem que aquest moment de decidir, finalment, el llibre que us voleu endur a casa –ja sigui per devorar-lo aquella mateixa nit o bé per deixar-lo al racó de “me’l llegiré durant les vacances”– sigui un pèl més econòmic per a les subscriptores i col·laboradores de la Directa. Sou vosaltres les que feu possible el mitjà i valorem immensament el gest que feu cada vegada que decidiu continuar llegint-nos renovant la vostra subscripció, i per això, coincidint amb el Dia del Llibre, sortejarem dos xecs valorats cadascun en 25 euros per bescanviar a tres llibreries que són punts de venda de la nostra revista impresa:

El Refugi, llibreria crítica de la Seu d’Urgell (l’Alt Urgell) que ha apostat pel cooperativisme per donar forma al projecte. La trobareu als baixos del número 9 del carrer dels Canonges.

La Repartidora, llibreria especialitzada en pensament crític al barri de Benimaclet (València). Està situada al número 8 del carrer del Reverend Rafael Tramoyeres.

La Ciutat Invisible, projecte cooperatiu i autogestionari del barri de Sants (Barcelona) amb l’objectiu de crear i difondre continguts crítics que impulsin processos de transformació política i social. És als baixos del número 38 de la Riera d’Escuder.

Aquesta promoció és oberta a totes les nostres subscriptores i també a les col·laboradores que fan possibles els nostres continguts. Tan sols cal emplenar aquest formulari. Teniu temps fins al 19 d’abril. El dijous 20 comunicarem el resultat a les guanyadores.

Gràcies a llibreteres, quioscs i editorials per mantenir vives les lletres, el llenguatge, els somnis i, sobretot, el paper.

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!