Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Encerta el tir, fes-te sòcia

Fent-te sòcia de la Directa ajudaràs a fer possible una veu periodística autogestionada, independent, i compromesa amb la transformació social, que té com a principal font de finançament les subscripcions i que limita la publicitat segons uns estrictes criteris ètics

| Arxiu

El passat 17 de setembre va fer un any de la primera Assemblea General de la Cooperativa Directa. Després de deu anys de vida, vam fer una apostar per convertir-nos en el primer mitjà de comunicació cooperatiu sense ànim de lucre, en la modalitat de consumidores i usuàries, d’abast d’arreu dels Països Catalans.

Des d’aleshores, la Directa compta amb gairebé dos centenars de sòcies consumidores, entre persones individuals i entitats. Són subscriptores que reben la reista cada quinze dies als seus domicilis i que han decidit fer un pas endavant a l’hora d’implicar-se en la gestió i la presa de decisions del pojecte. Al mateix temps, hi ha vora una quarentena de sòcies col·laboradores i nou sòcies de treball.

Fent-te sòcia de la Directa ajudaràs a fer possible una veu periodística autogestionada, independent, i compromesa amb la transformació social, que té com a principal font de finançament les subscripcions i que limita la publicitat segons uns estrictes criteris ètics.

La Directa ha posat en marxa el web Cooperativa.directa.cat per explicar el seu model cooperatiu.

Encerta el tir!

Article publicat al número 438 de la ‘Directa’

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!
;