Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Repartir sense fums

Des de finals de 2021 hem incorporat la bicicleta a la distribució de la publicació impresa en paper. Això ens permet fer-ho de manera del tot sostenible, ecològicament responsable i reduir a zero les emissions.

Una treballadora de Mensakas comença el seu trajecte després d'haver recollit els exemplars de la 'Directa' per a repartir | Miquel Muñoz

Des dels nostres inicis hem entès la Directa com un projecte global. Més enllà del nostre compromís amb la informació crítica i compromesa, busquem la coherència integral del nostre espai cooperatiu i intentem aconseguir un funcionament que trenqui amb les injustícies i desequilibris inherents a les economies de mercat capitalistes. Així, per exemple, integrades en l’espai de la Comunal, intercooperem amb altres cooperatives, busquem un consum energètic sostenible amb SomEnergiai produïm materials gràfics amb Foli Verd.

Ara, hem fet un pas més en aquesta recerca d’un projecte alternatiu. Des de finals de 2021 hem incorporat la bicicleta a la distribució de la publicació impresa en paper. Això ens permet fer-ho de manera del tot sostenible, ecològicament responsable i reduir a zero les emissions.

Amb Mensakas garantim que la Directa que us arriba a casa hagi estat respectuosa amb el medi ambient i repartida amb unes condicions de treball dignes

Aquesta distribució ciclista l’estem fent amb la cooperativa de missatgeria Mensakas. Amb elles garantim que la Directa que us arriba a casa hagi estat respectuosa amb el medi ambient i repartida amb unes condicions de treball dignes. Hem començat, de moment, per una part de la ciutat de Barcelona. Tanmateix, l’objectiu és aconseguir que el 100 % del repartiment de la Directa es faci de manera sostenible.

És, evidentment, una fita a mitjà termini, però hi anem amb pas ferm… i en bicicleta, que segur que hi arribem abans.

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!