Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Tornem el 30 d'agost

| Directa

El web de la Directa no s’actualitzarà des del dilluns 2 fins al diumenge 29 d’agost. Durant aquestes quatre setmanes compartirem a les xarxes socials una selecció de continguts publicats el curs 2020-2021. Per Facebook i Twitter es llançaran reportatges, entrevistes i relats de sis seccions de la nostra edició quinzenal en paper, així com una selecció de columnes, fotogaleries i audiovisuals publicats a l’edició digital.

El web de la ‘Directa’ no s’actualitzarà des del dilluns 2 fins al diumenge 29 d’agost. Durant aquestes quatre setmanes compartirem a les xarxes socials una selecció de continguts publicats el curs 2020-2021

L’últim exemplar imprès de la temporada ha estat el número 529, amb data de 28 de juliol, i tornarem a la rotativa, les bústies i els punts de venda –després d’unes merescudes vacances– el 8 de setembre. Ja estem treballant en els continguts. Amb aquell número de l’edició del paper també hi trobareu encartat el primer dels diversos suplements que elaborarem durant la pròxima tardor. Aprofitem per animar-vos a fer suplements informatius amb nosaltres, una possibilitat oberta a entitats, col·lectius, cooperatives o plataformes que vulguin reforçar sinergies i donar a conèixer les seves propostes entre la nostra base social de subscriptores.

Us recordem que hem conclòs el curs amb l’assemblea general de la cooperativa Directa SCCL, de la qual us podeu fer socis i sòcies, que vam celebrar el passat 1 de juliol a la seu de La Comunal (Sants, Barcelona), on tenim la nostra redacció. En aquesta trobada vam tancar els comptes de 2020, vam valorar la primera meitat d’aquest any en curs i vam dibuixar els reptes del projecte a curt i mitjà termini. Ara, descansarem unes setmanes per tornar amb més força i seguir construint entre totes un mitjà cooperatiu fort i útil per la transformació social.

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!