Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Una assemblea més virtual del que ens agradaria

Per presentar el Pla de Treball del 2021, fer transparència amb els números i donar espai per conversar, animem totes les sòcies a participar en la pròxima assemblea general de la cooperativa La Directa

L'última assemblea general de la cooperativa, el setembre del passat 2020, a l'espai de La Comunal | Victor Serri

El 25 de febrer a la tarda celebrarem l’Assemblea General Extraordinària de la Directa. Aquesta cita implica dues coses: fer balanç de l’any anterior i projectar el futur. El Pla de Treball s’ha vist afectat i, en conseqüència, també el pressupost projectat pel 2020. Hem hagut d’anar fent adaptacions tant de la feina com de les despeses i dels ingressos, per tancar net un any ple de reptes i dificultats.

A més, la pandèmia ha capgirat gairebé totes les activitats presencials. Ha estat un 2020 sense paradetes a fires d’economia social i solidària; no hem pogut celebrar l’aniversari de la Directa a l’Ateneu Popular 9 Barris; ens hem hagut de limitar a conversar amb les lectores a través de les pantalles i gairebé ni us hem pogut ensenyar la nova redacció a les subscriptores, col·laboradores i sòcies.

L’assemblea es farà amb la tecnologia necessària per participar-hi telemàticament però intentarem que sigui semipresencial

Tot i això, el que no ha canviat gens en aquests mesos és l’escalf de tota la comunitat que feu possible el projecte. Malgrat els impediments i les dificultats, ens heu demostrat que la feina periodística de la Directa és necessària, amb un increment de subscripcions i de visites al nostre web.

Per presentar-vos el Pla de Treball del 2021, fer transparència amb els números i donar espai per conversar, us animem a participar en l’assemblea a totes les sòcies de la cooperativa. Ben aviat la convocarem formalment, així que estigueu atentes al correu electrònic. Per cert, també hi aprovarem la renovació de càrrecs del Consell Rector i el Consell Social, així com la incorporació de noves entitats sòcies.

L’assemblea es farà amb la tecnologia necessària per participar-hi telemàticament i intentarem que sigui semipresencial. Per molt que preferiríem organitzar-la presencialment, a casa nostra –que és la vostra–, amb els pinxos i el bon ambient de la nostra veïna La Deskomunal. Creuem els dits perquè ben aviat la puguem fer com ens agradaria!

Article publicat al número 517 publicación número 517 de la Directa

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!