Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Fes-te la festa, fes-te-la tu

Can Masdeu desperta amb la pancarta de la cooperativa Directa | Victor Serri

Com tantes altres coses, si tu no te la fas (la festa), no te la fa ningú. I nosaltres en volem perquè tenim moltes coses a teixir i a celebrar. En volem, perquè les festes són formes de trencar la rutina, de sortir-se de la ratlla i de buscar alegries col·lectives. En volem pel gran potencial de cohesió que tenen, perquè són una molt bona oportunitat per generar nous vincles socials i reprendre’n de vells. En un projecte com la Directa, que aplega tantes persones de territoris diferents i amb rols tan variats, fan falta festes! Després de l’èxit de l’any passat, repetim la Festa de Tardor, el pròxim 17 de novembre, en un espai que ens estimem i que és un referent d’autogestió i de defensa de l’entorn, com diuen elles, rurbà: Can Masdeu.

Molta gent va omplir durant tot el dia Can Masdeu malgrat la intensa pluja. Festa de Tardor 2018 / Victor Serri |Victor Serri


Enguany volem, més que mai, que la jornada sigui un espai pensat perquè hi participin tant les més grans com les més petites. És per això que començarà a les 11 h amb “A casa som feministes”, un taller infantil dinamitzat per Tata Inti i La Clara Comunicació. A l’hora del vermut tindrem la primera actuació musical amb Gadjo, una banda que transforma cúmbia en balcan i ska en boogaloo de la manera més enèrgica i lúdica possible. Cap a les 13.30 h començarem a servir la primera ronda de paelles, en què tindran prioritat les famílies amb infants, i seguirem servint-ne per a tothom durant tot el migdia.

Després de dinar tindrem dues activitats en paral·lel. D’una banda hi haurà l’espectacle “Juguem a ser artistes de circ”, amb Toti Clown, i de l’altra assistirem al debut d’Irene Enfurismada com a monologuista que, en clau d’humor, ens deixarà clar per què “La millor manera d’estimar és saber a qui odiar”. La tarda seguirà amb dos concerts: a les 16.30 h ocuparà l’escenari el rap soul acústic de KeTeKalles i les seves lletres feministes i llibertàries i, per tancar la jornada, comptarem amb Adala i el seu reggae en català amb lletres plenes, com ell defineix, de consciència social des d’un punt de vista emocional.

 

Article publicat al número 487 publicación número 487 de la Directa

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!