Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Ajuda'ns a portar la 'Directa' a totes les biblioteques

Actualment hi ha només 61 biblioteques d'arreu dels Països Catalans que tenen la Directa a les seves prestatgeries. Llancem la campanya "Demana-la!" per fer que arribi més lluny i a més espais de lectura pública

| Freddy Davies

Un de cada dos dimecres, uns 2.600 exemplars de la revista quinzenal impresa Directa surten de la redacció i viatgen arreu dels Països Catalans i altres punts d’arreu del món per arribar a les mans de qui aposta per un periodisme independent, d’anàlisi i per la transformació social. Ara volem que no només aquestes 2.600 subscriptores tinguin accés al paper. Volem que totes les persones puguin tastar la Directa, obrir-la i assaborir les fotografies, els titulars i els reportatges a fons. Per això, creiem que el paper hauria d’estar accessible a totes les biblioteques, i hi volem ser presents. Per aconseguir-ho necessitem una vegada més la complicitat i el suport de moltes persones.

Només has d’apropar-te a la biblioteca que et quedi més a prop, entrar i preguntar al taulell si tenen a disposició la Directa. Si no la tenen, demana-la

Creiem que els espais públics són espais lliures de la lògica mercantilista dels grans mitjans de comunicació. No entenem la informació com una mercaderia sinó que entenem el periodisme com una eina de transformació social. Per això ens sembla essencial estar presents a totes les biblioteques dels Països Catalans. Des del dia 12 de juliol i fins al 27, llancem la campanya “Demana-la!”, per fer que totes les biblioteques tinguin la Directa a disposició de les seves usuàries.

Només has d’apropar-te a la biblioteca que et quedi més a prop, entrar i preguntar al taulell si tenen a disposició la Directa. Si no la tenen, demana-la. Entre totes fem que la Directa arribi més lluny i a més gent.

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!