Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Quina barra la dels 'tap'

Els de la generació tap ara diuen que els millennials no tenen objectius a la vida i ho diuen com a retret. Que són uns descastats, que res no els interessa, i ho diuen presentant-los com a dropos i inconscients. Diuen que “no han nascut amb els valors del civisme”, que “no tenen responsabilitats, ni obligacions, ni un projecte definit”… No m’ho invento: he tret totes les cites d’aquí.

Ja que així estan les coses entre els tap i els millennials, potser és l’hora que els del mig també parlem. Som els que fem pinça, els que sí que vam ser criats en les absurdes ambicions dels primers. Som els que ens vam empassar totes aquelles històries que deien que els pisos s’havien de comprar per, després, vendre’ls més cars, que les carreres universitàries es dividien entre les “amb sortida” i les “fes qualsevol altra cosa que això no serveix per a res”; som els que vam créixer sentint a totes hores que érem uns nens afortunats simplement per ser nens de la Transició, aquell despropòsit que també ells es van inventar; som els que esperaven que perpetuéssim el seu model de família, amb cap de família –mascle, of course-, que ells i no pas altres ens havien inculcat; els que les hem passat magres -i encara les passem- per intentar mantenir l’estatus inflat que ells volien deixar-nos en herència abans que tot acabés petant.

Ja que així estan les coses entre els ‘tap’ i els ‘millennials’, potser és l’hora que els del mig també parlem. Som els que fem pinça, els que sí que vam ser criats en les absurdes ambicions dels primers

Que malament ho han fet, hòstia; i que malament ho està fent qualsevol de nosaltres que encara intenti viure d’acord amb els seus valors de civisme, els mateixos que ara s’atreveixen a exigir des dels seus diaris a aquesta nova generació que ara volen que parli, quan ells s’han passat la vida fent-nos callar a nosaltres, els immediatament posteriors.

Que marxin d’una vegada. Un millennial sense objectius que només visqui a la realitat virtual mai no hauria fet un Trump. El Trump l’han fet ells, igual que ells han fet la Gürtel i els Papers de Panamà, que no són sinó la hipertròfia més absolutament passada de voltes de la vida que ells van voler inventar i ara volen perpetuar.

 

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!
;