Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Les coses especials s’han de poder tocar

Des de fa alguns mesos hem estat treballant col·lectivament per pensar i fer lluir una edició especial que visualitzi que 500 Directes són moltes, que portem catorze anys treballant perquè cada vegada en siguin més

| Arxiu

LDirecta 501 que estàs llegint –al web, en edició només digital– ha fet un salt de quinze dies en el temps, s’ha col·locat davant de la Directa 500 i l’ha deixat sense publicar. Un detall que, si no l’expliquéssim, de ben segur passaria desapercebut i serien poques les lectores que se n’adonarien. Potser, fins i tot, no la trobaria a faltar mai ningú. I nosaltres volem que se la recordi molt. Des de fa alguns mesos hem estat treballant col·lectivament per pensar i fer lluir una edició especial que visualitzi que 500 Directes són moltes, que portem catorze anys treballant perquè cada vegada en siguin més i que seguirem escrivint, investigant, contrastant, debatent, qüestionant, fotografiant, enregistrant, dissenyant, il·lustrant… perquè continuï així. I celebrar-ne 1.000. I celebrar-ne 1.500.

Fem aquest salt, doncs, per reservar a aquesta Directa un lloc especial i tangible: el de la tinta sobre el paper; el del caliu de barres i lleixes de llibreries, bars, ateneus i quioscos; el d’una lectura sota l’amable sol primaverenc de l’espai públic que tant hem trobat a faltar. En un temps d’excepcions, ens en permetem una més; perquè les coses especials s’han de poder tocar i no ens conformem amb la fredor de les pantalles.

Fem aquest salt, doncs, per reservar a aquesta ‘Directa’ un lloc especial i tangible: el de la tinta sobre el paper; el del caliu de barres i lleixes de llibreries, bars, ateneus i quioscos

La Directa que tens al davant, la 501, és l’última –almenys durant aquesta temporada– que publiquem només en versió digital. Per tal de garantir el benestar i la salut de les col·laboradores i treballadores que s’ocupen de l’edició en paper, vam decidir que fins al 27 de maig no tornaríem a imprimir i distribuir.

Volem donar les gràcies a les sòcies i subscriptores per haver seguit donant suport al projecte durant els mesos sense exemplars en paper –durant els quals ens hem bolcat en el web– i celebrem que aviat la rotativa torni a brogir imprimint un número inèdit amb algunes sorpreses que esperem que rebeu amb la mateixa il·lusió amb què nosaltres l’hem engendrat!

Article publicat al número 501 publicación número 501 de la Directa

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!