Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Observar-se a l’espill per a seguir avançant

L'última publicació de l’editorial Caliu Espai Editorial. L’obra és un recull d’articles d’autoria individual i col·lectiva que plasmen per escrit diferents lluites que, amb el País Valencià com a marc d’actuació, mostren com les desigualtats de gènere travessen totes elles

Si hi ha algun moviment social i polític que ha despertat més reflexió al seu voltant durant els últims temps, sens dubte és el feminisme. Una bona mostra és Teixir feminismes. Memòria, comunitat i territori, última publicació de l’editorial Caliu Espai Editorial. L’obra és un recull d’articles d’autoria individual i col·lectiva que plasmen per escrit diferents lluites que, amb el País Valencià com a marc d’actuació, intenten posar la vida en el centre i mostren com les desigualtats de gènere travessen totes elles.

Així, tant des d’un vessant teòric com d’una sorgida de pràctiques militants per la defensa pel territori, la solidaritat internacionalista o l’antifeixisme, se’ns plantegen possibles eixides i solucions davant l’horitzó de creixement desbocat, desigualtats i precarietat generalitzada que ens ve al damunt. Tot això, des de plantejaments que giren al voltant de valors que tradicionalment s’han associat amb pràctiques que beuen del feminisme i l’ecologisme (cures, solidaritat, suport mutu, etc.) i que es poden englobar sota el nom d’ecofeminisme.

Article publicat al número 518 publicación número 518 de la Directa

LLIBRE

'Teixir feminismes. Memòria, comunitat i territori'
Diverses autories
Caliu espai editorial
161 pàgines

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!