Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Per Carnestoltes, menjar de revoltes; per Quaresma, menjar d’esma

El receptari de febrer està influït pel costumari vinculat al Dijous Gras i de la Quaresma, que compta amb la varietat de productes que ens ofereix el camp en aquesta època de l’any, com les cols, les carxofes, les carlotes o la xirivia, i els aliments guardats al rebost des de l’estiu

| Victor Serri

El receptari de febrer al nostre entorn és ben ric gastronòmicament perquè està influït pel costumari marcat pel cicle litúrgic del Dijous Gras i de la Quaresma, que compta amb la varietat de productes que ens ofereix el camp en aquest moment de l’any, com les cols, les carxofes, les carlotes o la xirivia, i els aliments que tenim guardats al rebost des de l’estiu: conserves i productes assecats com...

Aquest contingut és només per a subscriptores. Si vols llegir-lo, dona suport al projecte i fes-te subscriptora

Article publicat al número 586 publicación número 586 de la Directa

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU