Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Periodisme sí, vacances també

Del 19 de juny al 3 de juliol, coincidint amb l’època estival, sortegem en exclusiva per a sòcies, subscriptores i col·laboradores tres estades a tres allotjaments de proximitat

Benvolgudes subscriptores de la Directa, aquest missatge és per a vosaltres.

Un any més, tot i els esforços que suposa renovar la subscripció, seguiu aquí. Fa un any us vam donar les gràcies per continuar confiant en nosaltres quan just apostàvem per una nova proposta com era el mensual. Us donàvem les gràcies perquè amb aquesta confiança podíem continuar fidels als nostres ideals seguint-los amb llibertat i independència econòmica.

Ara, us les donem de nou després d’un llarg curs que vam començar amb la inclusió del periodista Jesús Rodríguez a la causa Tsunami Democràtic que va continuar amb el seu exili. Un llarg curs on us hem apropat investigacions i notícies que han marcat l’agenda mediàtica. Un curs on hem publicat un nou docs Directa. Un curs de més paper, més investigació, més profunditat. Un curs de més defensa de drets i llibertats. Un curs on vosaltres continueu sumant. I és també per això que tornem amb un nou sorteig per sumar vacances al vostre estiu.

Sorteig d’estiu PERIODISME SÍ, VACANCES TAMBÉ

Sortegem 3 estades per aquests allotjaments de proximitat:

  • Casa Refugi El Boixar (Baix Maestrat) Enmig d’un entorn natural excepcional hem restaurat aquesta casa centenària que antigament era un forn i una fàbrica de fideus. Hem respectat els elements arquitectònics propis, treballant la fusta i la pedra i tenint cura de la decoració fins als últims detalls. Hem afegit a les instal·lacions els serveis necessaris per crear un ambient acollidor i confortable que ens permet oferir un allotjament i una estada de qualitat als nostres clients. Sortegem una nit amb mitja pensió per a dues persones.
  • Xalet-Refugi Rasos de Peguera (Berguedà). El Xalet-Refugi de Rasos de Peguera és un refugi de muntanya construït el 1933 i propietat del Centre Excursionista Montserrat de Manresa. Actualment és el refugi de muntanya més antic de Catalunya construït amb finalitats esportives. Es troba a Castellar del Riu, situat a 1.805 metres a Rasos de Peguera. Sortegem una nit amb mitja pensió per a dues persones.
  • Cal Riba (Anoia). Allotjament rural al petit poble de Torrebusqueta, en un racó desconegut i preciós de l’Anoia, gestionat sota principis de responsabilitat social i ambiental. A l’oasi de pau de Cal Riba, s’ofereixen tres casetes annexes a la masia centenària, perquè pugueu gaudir d’uns dies de lleure, natura i tranquil·litat. Sortegem una nit en una caseta de màxim 4 persones.

Les que vulgueu participar en sorteig, només cal que ompliu aquest formulari.

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!