Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Toca fer plans

Toca fer plans, amigues. Comença l’any, amb una nova dècada, i és temps de mirar endavant per decidir on anirà la cooperativa La Directa els propers mesos i, amb cautela, fins i tot els propers anys. Les coses van bé al col·lectiu i al mitjà: cada cop som més subscriptores, la base social continua consolidant-se (tot i que per anar bé hauríem de ser moltes més sòcies) i el periodisme que fem es percep cada cop més com a necessitat informativa bàsica. Allà fora referma la tempesta. Cal que ens plantegem què ens ha portat fins aquí, què és el que estem fent bé, però també quines necessitats ens constrenyen i per on vindran les dificultats futures. Toca, en definitiva, que l’òrgan sobirà de la cooperativa, l’assemblea general, es reuneixi de nou.

Això serà el 13 de febrer, un dijous a dos quarts de set. Esteu convocades totes les sòcies, treballadores, col·laboradores i consumidores, i tant de bo que siguem moltes. Us farem un avançament del tancament de comptes de l’any 2019, així com presentarem el pla de treball d’enguany, a càrrec de dues sòcies de treball. Farem també una síntesi de l’assemblea de col·laboradores del mes de novembre: en aquest espai les persones que amb la seva força de treball i la seva militància desenvolupem l’exemplar que teniu a les mans, així com moltes altres tasques, vam posar sobre la taula diversos debats sobre el model periodístic i sobre la remuneració de la feina, dels quals l’assemblea general, més endavant, n’haurà de dir la seva. La presa de decisions sobre què volem ser requereix hores.

Ens agradaria poder celebrar ja aquesta assemblea a la nostra nova casa, a La Comunal, el nou espai cooperatiu autogestionat de Sants, però encara calen uns últims retocs a les sales de reunions i ens hauran d’allotjar, un últim cop, les amigues de la Lleialtat Santsenca. Això no treu que en acabar l’assemblea obrim les portes de la redacció i puguem celebrar plegades el nou any, el nou local i el futur. Guardeu-vos la data.

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!