Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Un lluminós homenatge

l’homenatge a Ovidi Montllor que han concebut i interpretat Ovidi4 és una gran obra que no tan sols reivindica la figura del cantautor d’Alcoi posant al dia la seva obra i els seus principis polítics, sinó que també fa palesa una forma alternativa de presentar els recitals de cançó

Aquest treball només mereix un qualificatiu, el de superproducció. Tot i que està fet des de la més sincera humilitat, artesanalment i de forma cooperativa, l’homenatge a Ovidi Montllor que han concebut i interpretat aquests quatre artistes que ni tan sols signen el treball, és una gran obra que no tan sols reivindica la figura del cantautor d’Alcoi posant al dia la seva obra i els seus principis polítics, sinó que també fa palesa una forma alternativa de presentar els recitals de cançó, no mancada de qualitat.

Amb David Fernández en un paper que podríem definir com a relator; David Caño com a rapsode; Borja Penalba com a cantant i brillantíssim guitarrista, i Mireia Vives com a excelsa vocalista de veu cristal·lina, Ovidi4 ha facturat un llibre-disc que no te l’acabes. Prop de vuitanta minuts de gravació i 164 pàgines de textos i fotos, on les cançons de l’Ovidi no són les úniques protagonistes. Hi ha lletres de molts altres poetes i versions de Mikel Laboa, Maria del Mar Bonet i uns quants més. També hi trobem articles de tan bons autors, que citar-ne un seria menysprear els altres. I, per descomptat, també hi apareix la impagable guitarra de Toti Soler, l’etern acompanyant del compositor de l’“Homenatge a Teresa”.

Article publicat al número 532 publicación número 532 de la Directa

DISC / LLIBRE

'L’Ovidi se’n va a la Beckett'
Ovidi4
Sembra Llibres / Propaganda Pel Fet!, 2021
164 pàgines
80 minuts

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!