Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Us convoquem a fer realitat les vostres ficcions

Fins al dia 15 d'abril, obrim una convocatòria per a un concurs literari, els relats seleccionats del qual es publicaran a l'edició de paper de la 'Directa', en una secció dedicada a les narratives no periodístiques que anomenarem "Caplletra"

Com sabeu, a la revista de paper de la Directa hi ha una secció dedicada exclusivament a la publicació de relats de ficció. Tenim ganes de continuar garantint a les persones que ens llegiu que us fem arribar textos diversos, emocionants, elaborats amb cura i produïts per col·laboradores que fan que la Directa sigui una publicació de qualitat.

Per això, convoquem a totes les lectores, col·laboradores i subscriptores a un concurs literari perquè ens feu arribar els vostres millors relats de ficció. Les obres seleccionades no es podran remunerar, però es publicaran en l’edició de paper de la Directa.

Voleu participar-hi? Us expliquem com fer-ho:

  • Els terminis del concurs seran des d’avui mateix fins al dia 15/04. Teniu un mes sencer per escriure, remenar llibretes i calaixos, buscar idees arreu i enviar-nos-les. Endavant les atxes!
  • La temàtica és oberta i ben àmplia, sempre que us mantingueu dins els marges de la ficció. Hi podeu posar tants personatges com vulgueu, fer finals oberts, parlar de vides passades i vides futures. No tingueu por ni mesura.
  • Acceptem contes d’estructura clàssica, poemes, peces teatralitzades i qualsevol híbrid que us pugueu imaginar. No hi ha limitació pel que fa al gènere narratiu, investigueu tranquil·lament.
  • Els textos han de tenir una extensió entre 4.500 i 6.000 caràcters (amb espais inclosos).
  • Cal que els textos estiguin escrits en català.

Un cop tingueu la història muntada, la podeu enviar al correu electrònic cultura@directa.cat, posant per assumpte del correu “Convocatòria CAPLLETRA”. Al cos del missatge cal que hi indiqueu el vostre nom i cognoms, el títol del text i una adreça de correu electrònic on puguem localitzar-vos.

Us animem a compartir aquesta informació amb totes les vostres amigues, veïnes, companyes d’escola i de feina, del grup de lectura, familiars, conegudes i desconegudes. Si teniu qualsevol dubte, escriviu-nos!

Moltíssimes gràcies pel suport, l’entusiasme i tota la poesia.

Visca el “Caplletra”!

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!