Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

10.000 quilòmetres de reparació

Lidia Caro narra en aquesta història els anys que no, amb l’evasió i fugida del trauma que li provocà una agressió sexual d’un desconegut a les escales de l’edifici on vivia, i els anys que sí, els de la recuperació i acceptació

Diu internet que de València a Madrid hi ha 302 quilòmetres, i de Madrid a Califòrnia, diu la solapa del llibre, n’hi ha 9.516. I Lidia Caro els ha recorregut i els ha explicat a través d’aquestes 236 pàgines en què trobareu els anys que no, amb l’evasió i fugida del trauma que li provocà una agressió sexual d’un desconegut a les escales de l’edifici on vivia, i els anys que sí, els de la recuperació i acceptació. Hi trobareu homes que no entenen i no reconeixen, però també dones que sostenen i acompanyen, relacions que fan aigües i enamoraments profunds, el replantejament de la pròpia sexualitat i un pare que es torna estantís amb els anys.

Caro ha sabut transmetre la depressió que pot anar associada a tràngols vitals que ens rompen per dedins, però també la de les petites escletxes d’on treure la força per sobreposar-se i confiar, encara que sembli impossible, en el pas del temps. I, sobretot, llegint Los años que no arribem a una conclusió reparadora: malgrat tot, sobrevivim.

Article publicat al número 542 publicación número 542 de la Directa

LLIBRE

'Los años que no'
Lidia Caro
Barrett, 2022
236 pàgines

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!