Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

La curiositat il·lustrada

Les dibuixants Esther Aguilà i Lucho plasmen escenes d’humanitat, situacions quotidianes de persones anònimes, de veïnes que van conèixer o amb les quals van intimar els darrers anys als voltants de l’avinguda Vallcarca.

Exposició d’il·lustracions fetes a foc lent i de forma manual, amb aquarel·les i serigrafia. Exposades entre les parets i les botes de vi de la Bodega La Riera, al barri barceloní de Vallcarca. En ella, les dibuixants Esther Aguilà i Lucho (dibuixant alhora que protagonista de l’obra) plasmen escenes d’humanitat, situacions quotidianes de persones anònimes, de veïnes que van conèixer o amb les quals van intimar els darrers anys als voltants de l’avinguda Vallcarca.

Les persones retratades (Constantín, Lucho i Esperanza) són: un home sense sostre, un alpinista amb ànsies de llibertat i una veïna que passeja per Vallcarca la seva gossa, la Brava. Aquestes tres protagonistes, juntament amb els personatges de les sèries Els esperadors o Els parladors, completen aquesta mini exposició.

Un projecte nascut per la curiositat de l’artista cap a les persones que la rodegen. Una curiositat que l’empeny
a “interrompre el silenci” i a explorar i exposar la normalitat del dia a dia; mostrant allò que som, amb una mirada híbrida cap a l’espècie humana, entre la vergonya aliena i l’admiració profunda.

Article publicat al número 496 publicación número 496 de la Directa

Exposició

'Els útils' Esther Aguilà i Lucho Bodega La Riera, Vallcarca Entre el 5 i el 26 de març
Aquarel·les i serigrafia
Esther Aguilà i Lucho
Bodega La Riera, Vallcarca (Barcelona)
Entre el 5 i el 26 de març

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!