Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Lubricant l’engranatge ‘Directa’

Hem reorganitzat l'equip de treball per fer més eficient la nostra feina i poder encabir les motivacions personals de cadascuna de les treballadores en els objectius del projecte

| Sira Esclasans

Com un engranatge que roda gràcies a la força d’altres peces sense que cap peça tingui sentit per si sola. Així ens hem anat definint al llarg dels anys. També podríem dir que som com un vaixell que navega pel mar o que som com artesanes que treballen un producte amb molta cura. En definitiva, com un estol d’oques, que s’ajuden amb la força del vol. Depèn del moment, som ocells, peces de maquinària, un timó o una caladora. Però al final sabem que, les unes sense les altres i les altres les unes, no podríem tirar endavant un projecte com la Directa.

Per això hem volgut cuidar l’organització de l’equip de treball, que té la capacitat de liderar la comunitat sencera. I ens hem reorganitzat per fer més eficient la nostra feina i poder encabir les motivacions personals de cadascuna de les treballadores en els objectius del projecte. En la part productiva, deixem enrere la divisió entre els formats paper i web per passar a la divisió per àrees temàtiques, on les persones responsables decidiran quines temàtiques es potencien, qui s’encarrega de plasmar-les per mitjà dels continguts i de pensar en quins formats es poden publicar. També hem fet un replantejament de l’equip de tancament, per millorar el resultat final del nostre producte estrella, el quinzenal en paper. En aquest sentit, estrenem una nova funció dins l’equip, que és la coordinació d’art: la persona a càrrec s’encarrega de vetllar per la línia estètica que segueix el nostre mitjà.

També hem redibuixat les tasques de comercial i comunicació, amb una nova àrea, i hem especificat quins objectius i quines tasques s’hi desenvolupen des d’allà. I, per garantir el benestar i la continuïtat del projecte, ha nascut una àrea dedicada a la part més important de l’engranatge: les persones. Estarà dedicada a millorar el benestar de les persones treballadores i fer més fluida la relació amb les col·laboradores i amb la base social més propera.

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!