Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Missatge a totes les subscriptores: gràcies

| Gaizka Pagonabarraga

En aquest context d’excepcionalitat que estem vivint, us volem donar les gràcies més sinceres. Gràcies per la comprensió, per la paciència i per l’aposta que feu pel projecte.

Com sabeu, la Directa en paper anirà canviant en funció del context i també de les capacitats que tinguem per dur a terme la feina mitjançant el teletreball. No deixarem de fer la Directa en format paper, però cada quinzena anirem adaptant la revista a la situació concreta en què ens trobem. Per això, la revista tindrà menys pàgines i no s’imprimirà ni es distribuirà mentre no sigui possible. Això sí, al contrari que el primer número, es mantindran els articles exclusius per a les subscriptores durant una setmana.

Sabem que aquest canvi us afecta i per això us agraïm (encara més) la comprensió, l’estima i el suport que estem rebent. Sense vosaltres no podríem seguir explicant la realitat des d’una perspectiva crítica. Per això us volem agrair que seguiu sostenint el projecte. A les que fa anys que ens doneu suport i també a les que us heu animat a subscriure-us aquests dies.

El nou món que volem que sorgeixi d’aquesta crisi també haurà de ser explicat, i, gràcies a vosaltres, ho podrem fer juntes.

Gràcies per fer que la Directa es mantingui dempeus. 

Articles relacionats

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!