Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Olles plenes de proximitat

Impulsat per l’associació Cabanyal Horta, el projecte Cuina de Barri despatxa cada dia més d’un centenar de racions de menjar. Basat en la producció ecològica i de permacultura de l’entorn d’aquest barri valencià, ja ha inspirat una iniciativa similar al Prat de Llobregat

| Lucas Guerra

Olor de mar i de putxero. Soroll de gavines, de turistes, de veïnes… i d’olles a pressió. Enmig de tot aquest ambient, la calor que desprén un barril de cervesa ple de cigrons, reconvertit en olla a pressió pel projecte Cuina de Barri, desperta la curiositat general. La catalitzadora d’aquest empeny comunitari és l’associació Cabanyal Horta, situada en un dels Poblats Marítims més emblemàtics de València, el barri del Cabanyal....

Aquest contingut és només per a subscriptores. Si vols llegir-lo, dona suport al projecte i fes-te subscriptora

Article publicat al número 577 publicación número 577 de la Directa

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!