Impressions

L'última vegada que vaig visitar la Sagrada Família va ser l’any que una ministra de Cultura va afirmar, a Barcelona, que Antoni Gaudí generava més ocupació en un sol dia que tots els qui

L’onada de vagues originades l’any 2016 a la Xina és una de les darreres manifestacions d’una dinàmica que es podria resumir amb una frase: el conflicte capital-treball persegueix

Un altre 'gadget' en benefici del capital

Hi ha qui diu que el rei Felip VI no treballa. Però això no és cert.

L’acceleració dels ritmes de la indústria tèxtil també ha alterat els ritmes de producció de les matèries primeres i, específicament, del cotó.

En un context d’acostament entre l’Estat turc i la UE, les autores revisen les tècniques repressives usades pel govern liderat per Recep Tayip Erdogan.

Alguns pensen que la ciència-ficció és reaccionària, a més de banal i intranscendent. Estan molt equivocats.

Ja fa molts anys que l'associació Memòria de Mallorca va demanar la demolició de l'antic monument franquista dedicat a la memòria del Crucero Baleares.

El mite de l’enfrontament entre David i Goliat sembla haver reviscut els darrers anys amb el que està succeint a Grècia.

Davant del cinema nord-americà més comercial, sovint menystenim les pel·lícules més mainstream per vulgars i superficials.

Ha arribat l’hora de prendre el poder, a les assemblees, a les organitzacions, a les cooperatives, als mitjans de comunicació, a les institucions i a tot arreu.

Es diu que la relació entre les dones i les tecnologies és força problemàtica, i que integrar-les en aquest àmbit és un dels principals reptes de la nostra societat.

Segons l’economista Douglass North, el desafiament que Karl Polanyi presenta davant la nova escola d’història econòmica consisteix a afirmar que els mercats només han estat el principal

“Durant la Guerra de la Independència, tota la Nació lluitava perquè teníem dret a la independència, però els cubans no el tenen, com no el tenien els catalans quan van emprendre la

Subscriure a Impressions