Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Set anys fent Directa al País Valencià

Celebrem set anys de continguts de qualitat i debat des del País Valencià, que en els últims anys s’ha convertit en motor imprescindible del nostre nord. És per això que us esperem el dissabte 24 de setembre, des del matí, a la plaça del barri de Benimaclet (València)

Fa set anys que un grup de companyes van decidir treballar de valent per aconseguir que la societat deixara de patir el silenci, la manipulació, l’obstrucció i la desinformació que es donava al País Valencià. Es va gestar un nucli de treball que servira per a descobrir i aprofundir en els diferents batecs de confrontacions i resiliències. Aquesta tardor complim set anys construint Directa al País Valencià, que vol dir continuar construint Directa als Països Catalans, un mitjà assembleari, cooperatiu i autogestionat, i una veritable ferramenta i altaveu de les lluites populars.

Cartell de Pau Fabregat

A hores d’ara, en aquest marc de multicrisi sistèmica, fer periodisme transformador, d’investigació i independent al País Valencià cobra molta importància. Dibuixem la Directa com mitjà de comunicació referent per a col·lectius en defensa de l’habitatge i antiracistes, assemblees feministes i antifeixistes, entitats en defensa del territori, de la memòria històrica o la cultura popular. La Directa, com a part de la comunitat que treballa per la transformació social a casa nostra, amb la responsabilitat social de posar llums i taquígrafs contra abusos, impunitats i corrupcions. La Directa, com amplificador de tota forma de resistència, construcció social i contra tota autoritat.

Celebrem tota la feina feta i tot el que està per venir, i tornar a la comunitat allò que d’ella ix. És el moment de fer més gran la Directa al sud dels Països Catalans, mantenint la nostra autonomia, sense respondre a interessos de cap empresa, partit ni institució

Encetem l’entretemps celebrant set anys de continguts de qualitat i debat des del País Valencià, que en els últims anys s’ha convertit en motor imprescindible del nostre nord. És per això que us esperem el dissabte 24 de setembre, des del matí, a la plaça del barri de Benimaclet (València) junt amb les companyes de la llibreria associativa La Repartidora, amb una xerrada sobre el decreixement i l’actual crisi climàtica i capitalista. A partir del migdia, ens desplaçarem al CSOA l’Horta, que és casa de totes (si és que hi ha cases d’algú) on compartirem un dinar popular seguit d’una sobretaula amb un trivial sobre periodisme i mitjans de comunicació. Continuarem amb la festa fent un taller de danses populars i tindrem un final gaudidor amb punxadiscos.

Celebrem tota la feina feta i tot el que està per venir, i tornar a la comunitat allò que d’ella ix. És el moment de fer més gran la Directa al sud dels Països Catalans, mantenint la nostra autonomia, sense respondre a interessos de cap empresa, partit ni institució. És el moment de sumar-te a la Comunitat Directa al País Valencià. Busca la forma de donar suport en funció del teu temps i motivacions. Col·labora-hi fent fotos, il·lustracions, vídeos o redacta, proposa temes de les teues comarques, barris o pobles, fes una donació, subscriu-t’hi o forma part del nucli de treball valencià. Fem possible entre totes un periodisme únic i crític. Entre totes, la Directa. Fes-la teua, ací i aixina.

Article publicat al número 552 publicación número 552 de la Directa

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!