Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Tempesta sincopada per agitar els nostres temps

La banda gallega Ezetaerre ha sabut relligar a poc a poc un ampli repertori de rap i hip-hop on també s’escolen nombroses pinzellades de reggae, ska i trap

La dignitat com a resposta a l’adversitat; la humilitat per aprendre a compartir lluites i la solidaritat per sobreviure a tots els obstacles. Aquests són els principis que l’any 2016 van inspirar els joves Garchu, Pirola i Petrowski a entonar les primeres melodies després de coincidir en les mobilitzacions que tenien lloc a la Corunya contra el procés de precarització en què es trobaven els estudis de Comunicació Audiovisual a la capital gallega.

De resultes d’aquella topada fortuïta van crear Ezetaerre, una banda que a poc a poc ha sabut relligar un ampli repertori de rap i hip-hop on també s’escolen nombroses pinzellades de reggae, ska i trap.

Així es presenta Pólvora e tormenta, l’àlbum d’onze cançons amb què equiparen la crisi actual amb la que van patir els Estats Units als anys 30 i que, a base de veus i cops als teclats, transita pels malestars que irrompen a les ciutats d’Occident. Pels seus autors, la realitat obliga a fer “música trista per quan arribin temps millors”, conscients que, des de la crítica i el compromís, en surt l’agitació per revertir el curs de la història.

Article publicat al número 473 publicación número 473 de la Directa

MÚSICA

Pólvora e tormenta
Ezetaerre
Autoedició, 2018

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!