Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Una experiència sensorial i creativa per a les més petites

Aquesta discoteca per a infants proposada per L'Autèntica Teatre trenca amb el que entenem, de la forma més clàssica, per teatre. Aquí no hi ha actors i l’espai escènic és un lloc de creació i interacció, on es pot jugar, moure’s i ballar

L’aigua mulla i l’aire és transparent. El sol escalfa i fa llum. El foc crema i a la terra s’hi poden plantar bròquils. Tot això i més és el que poden descobrir les més petites amb Oh, uh, ah, ei!! Terra Aire Foc Aigua, una instal·lació audiovisual dirigida a infants d’1 a 5 anys, que viatja entre els quatre elements de la natura. Es tracta d’una proposta creativa i pedagògica de L’Autèntica, escola, sala i productora de teatre, al barri de Gràcia, de Barcelona, especialitzada en les menudes. Amb Oh, uh, ah, ei!!L’Autèntica trenca amb el que entenem, de la forma més clàssica, per teatre. Aquí no hi ha actors i l’espai escènic és un lloc de creació i interacció, on es pot jugar, moure’s i ballar. I no passa res si, per l’emoció del moment, es vol cridar, riure o plorar. Un espai on deixar que ocorri el que estimulen els sons, els colors i les imatges que es projecten en una pantalla que és al mig de la sala. I a banda i banda, les petites (i també les adultes) poden jugar amb les ombres, donar voltes i descobrir què passa si es miren les coses des d’una altra perspectiva.

Una proposta que neix com a idea original de Verónica Pallini, antropòloga, docent, actriu i directora del projecte, en col·laboració i amb la creació de Jordi Teixidó, desenvolupador d’activitats relacionades amb l’audiovisual i les arts escèniques, i la música de Santi Vilanova.

Oh, uh, ah, ei!! Terra Aire Foc Aigua es presenta com un viatge dirigit a la primera infància on submergir-se i descobrir com es fa possible la vida en un ball entre els quatre elements. Un viatge que descobreix la senzillesa i importància de saber per on és que volen les papallones. A més, la instal·lació acaba amb una discoteca final on ballar-ho tot. Una proposta sensorial i creativa que fa possible un aprenentatge viu i dinàmic i que es podrà viure els pròxims divendres 4 i 18 de març a les sis de la tarda a L’Autèntica, al Carrer Martí, 18 de Barcelona.

Article publicat al número 542 publicación número 542 de la Directa

ESPECTACLE

'Oh, uh, ah, ei!! Terra Aire Foc Aigua'
Instal·lació audiovisual
Duració: 40 minuts
Edat recomanada: d’1 a 5 anys
Idea Original: Verónica Pallini
Creació: Jordi Teixidó

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!