Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

A la boca, foc

M’estiro cap per avall, i tanco els ulls. Som unxs quantxs estiradxs a terra i ens rodeja un consentiment irresistiblement sexy

| Paula R. Zapata

Respira. Nota com l’aire t’entra pel nas i et baixa per la gola. Segueix-li el recorregut. A poc, a poc, sense pressa. Nota com t’arriba fins a la panxa, et recorre els braços, les mans, els dits, les cames, els peus. Tota aquesta energia és per a tu. Una exhalació més i uhmmmmm, dona’t un temps i queda’t en la teva boca. Quina forma té?

Duc l’olor del tatami suat a les mans, i un mocador als ulls. Han apagat el llum i de fons sona una música. Mentre l’escolto, estiro les cames i, abans de recolzar-les del tot a terra, em quedo feta una boleta, movent-me, petit, d’un costat a l’altre. Noto una escalfor als ronyons i respiro de dalt a baix la meva columna vertebral. Faig ganyotes amb la boca i els ulls i, en estirar les cames, els meus peus es creuen amb uns de desconeguts. Obro la boca, i en treure l’aire, deixo anar un so. Fa així com: haaaaaaaammmm.

Ressegueix amb la llengua la part interior de les galtes, no tinguis pressa. I descobreix com fan les teves dents. Pots resseguir-les una per una. Aturo la llengua sobre les galtes i la moc de dalt a baix, fent un cercle que m’ocupa tota la boca, fins a arribar a les dents. Una, dues, tres, quatre, cinc, sis, set, vuit, nou… M’aturo sobre els llavis. L’inferior és més gruixut i s’hi acumula més saliva. També pots acariciar-te el paladar. Fa pessigolles, oi?

I ara, t’atreveixes a jugar amb altres parts del teu cos? M’apropo el braç dret a la boca i em faig un petó al plec que hi ha entre el braç i l’avantbraç. No ho pensis gaire. Em llepo el plec que hi ha al costat de les aixelles. Pots jugar amb el ritme, la intensitat. Em mossego la carn de l’interior del braç. M’hi aturo amb la punta de la llengua i dibuixo petits cercles sobre aquest trosset de mi, molt a poc a poc. Jugo amb el ritme. Obro la boca, la tanco. Em quedo amb els llavis recolzats sobre la pell. La torno a obrir. Em mossego fluixet, ara més fort. Tanco la boca, recolzo els llavis. Trec aire pel nas, el noto calent. Si t’animes, pots anar canviant i explorant altres racons del teu cos. Crec que ara vull jugar amb les mans.

Si encara estàs aquí i m’escoltes, nota si la teva presència ha canviat després d’haver estat dedicant tanta atenció a la teva boca. I et proposo que, a poc a poc, comencis a obrir els ulls i a interactuar amb l’exterior.

Havia oblidat l’olor de tatami suat. L’exploro amb el palpís dels dits, fent-los caminar un per un, pressionant el terra. Em fa vergonya treure’m el mocador i aquí, en mi, ara s’hi està tan a gust.

–Quins són els teus límits?

–No em ve de gust que em toqueu els peus.

–Què t’agrada?

–M’agrada que em llepin i em mosseguin. Que em mosseguin, fort, tot i que aquí a l’interior del braç molt fort, no. I els petons. Ah, i vull que em mogueu d’un costat a l’altre, que em doneu la volta.

–Tens algun límit amb els petons?

–Ara, no.

M’estiro cap per avall, i tanco els ulls. Som unxs quantxs estiradxs a terra i ens rodeja un consentiment irresistiblement sexy.

Sis mans em donen la volta. Algú em fa un petó, i em crema la boca.

Article publicat al número 559 publicación número 559 de la Directa

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!