Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Ens seguirem celebrant

La festa de celebració del catorzè aniversari de la 'Directa' no es podrà fer, tot i les ganes i les esperances dipositades en la idea que el confinament fos més anecdòtic del que la realitat apuntava. Però treballarem amb l'Ateneu Popular de Nou Barris per trobar una alternativa en un altre moment d'aquest any

La sala de concerts de l'Ateneu en la festa d'aniversari de la 'Directa' del 2019 | Victor Serri

A punt d’endinsar-se en els seus catorze anys de vida, tossuda, inquieta i contestatària com una adolescent, la Directa es mentalitza que enguany el seu aniversari no podrà ser com el preveia. La data era dissabte 16 de maig i el lloc, com ja és habitual en els últims anys, l’Ateneu Popular de Nou Barris, entitat amiga i sòcia de la nostra cooperativa. Des de fa uns mesos i de forma conjunta, els dos projectes havíem estat intercanviant correus i trucades per tramar una vetllada irresistible, farcida d’activitats, que atansés la Directa a qui no la coneix i aconseguís reagrupar les col·laboradores, sòcies i subscriptores que fan possible i mantenen viu el mitjà.

Volem agrair la seva disponibilitat a l’Ateneu, als grups i a les punxadiscos. Els enviem molts ànims davant la complicada situació que estan vivint

La celebració no es podrà fer, tot i les ganes i les esperances dipositades en la idea que el confinament fos més anecdòtic del que la realitat apuntava. Així i tot, seguirem coordinades amb l’Ateneu per trobar una alternativa i fer la celebració, si és possible, en un altre moment de l’any.

No hi ha festa sense música. A banda d’algunes activitats diürnes que no revelarem, la participació sonora ja tenia noms i cognoms. Havia de visitar-nos Karamba, un grup de set dones que fusionen amb contagiosa alegria el son, el txa-txa-txa, la salsa i el hip-hop. També anava a comparèixer Xavi Sarrià i el Cor de la Fera, formació que presenta el nou disc Amb l’esperança entre les dents. Per acabar de suar la nit, les discjòqueis Las Gatas que Tiran ens haurien ofert els seus sons llatins urbans. Amb la programació tancada i el cartell a punt de publicar, hem hagut d’ajornar la cita. Volem agrair la seva disponibilitat a l’Ateneu, als grups i a les punxadiscos. Els enviem molts ànims davant la complicada situació que estan vivint i us transmetem un missatge: ens seguirem celebrant.

Article publicat al número 499 publicación número 499 de la Directa

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!