Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

La lluita és per plaer

D’un procés llarg i tentacular neix 'La madre, el pulpo y la brea', un fanzín que recopila cinc anys de poesies escrites sobre paper per Isa Calsina Val, qui, farta dels binarismes, es defineix entre “persona” i “pulpa”

Jugar i transformar la brea en alguna cosa més bonica a través dels llenguatges. Deixar-se acariciar pel pop i establir relacions tentaculars. Acomiadar-se de la mare i apropar-se a una mateixa. Del gaudi amb les relacions. De donar-se permís i valorar-se. De confiar en les fantasies del cos. D’un procés llarg i tentacular neix La madre, el pulpo y la brea, un fanzín que recopila cinc anys de poesies escrites sobre paper per Isa Calsina Val, qui, farta dels binarismes, es defineix entre “persona” i “pulpa”.

El treball va anar prenent forma gràcies a un taller de fanzins acompanyat per Flor Vent a La Raposa del Poble-sec de Barcelona, que ens parla de la salut i la diversitat mental, dels dols i les relacions, de les identitats i el gènere a través de versos transfeministes. Són poesies que travessen la panxa amb un ritme que connecta amb l’experiència, que s’escapa de la linealitat i l’ordre cronològic i que posa de manifest que si allò que és personal és polític, el que és poètic és revolucionari.

Article publicat al número 511 publicación número 511 de la Directa

FANZÍN

'La madre, el pulpo y la brea'
Isa Calsina Val
Autoeditat
37 pàgines

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!