Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Posposem al setembre l’assemblea general de la cooperativa

| Pau Fabregat

Si una cosa ens ha ensenyat la crisi sociosanitària desencadenada per la COVID-19, és ser conscients que la situació pot canviar d’un moment a un altre i, per tant, és difícil poder planificar. En un primer moment, havíem anunciat l’assemblea general de la cooperativa per al mes de juliol. Malauradament, no podrà ser així i ens hem vist en l’obligació d’haver d’ajornar-la fins al dimecres 16 de setembre.

En primer lloc, perquè aquesta assemblea l’havíem plantejat com la primera a La Comunal, la nova llar de la Directa que compartim amb set projectes més de l’economia social i solidària. Però els endarreriments en l’entrega dels últims serrells de les obres han fet impossible poder iniciar-hi les activitats. D’altra banda, el pròxim setembre haurem de renovar els càrrecs del Consell Rector i així aprofitarem per fer-ho coincidir amb l’assemblea general.

Aquesta assemblea l’havíem plantejat com la primera a La Comunal, la nova llar de la Directa que compartim amb set projectes més de l’economia social i solidària.

A més, la situació d’excepcionalitat global que vivim no només afecta la Directa. És per això que des de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives de la Generalitat de Catalunya s’ha autoritzat a realitzar les assemblees de tancament de comptes del 2019 fins al desembre del 2020. La situació de confinament ha alterat les nostres rutines de treball i ha afegit encara més pressió a algunes de les àrees de la cooperativa. Per això, per tal de tenir cura de les persones i per poder garantir la qualitat de la trobada, hem decidit fer ús de la pròrroga i convocar l’assemblea general de la Directa el 16 de setembre.

A l’Assemblea General hi pot assistir qui vulgui, però només les subscriptores que son sòcies poden tenir dret a vot. Si ja ets subscriptora i vols fer-te sòcia, pots fer-ho aquí

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!