Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat

L’estratègia alimentària de Menorca, un model que vol revertir la situació

L’autoabastiment a Menorca és millor que en el conjunt de les Illes. De les 77.000 tones d’aliments anuals que s'hi consumeixen, un 19% se satisfà amb producció local

A la finca s’Alblagai, al municipi menorquí d’Alaior, es cria vedella vermella amb certificació ecològica / Arxiu

L’illa de Menorca és l’única que té un pla d’estratègia alimentària. El 1993 fou declarada Reserva de Biosfera per la UNESCO i el passat mes de juny van poder ampliar-ne els límits, convertint-se així en la reserva de biosfera marina més gran de la Mediterrània. “L’alimentació no té només un impacte sobre la salut de la població, sinó que també repercuteix sobre la salut del nostre territori”, afirma Núria Llabrés,...

Aquest contingut és només per a subscriptores. Si vols llegir-lo, dona suport al projecte i fes-te subscriptora

Articles relacionats