Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

Fred en gener, bon fruit al cirer

El conreu de cireres va ser introduït en temps de l’imperi romà i es va desenvolupar en l’època d’influència aràbiga. Era un producte de temporada que es consumia entre els mesos d’abril i juliol.

| Victor Serri

Entre els productes de temporada primaveral i preestiuenca, destaquen les cireres. Les de les zones muntanyoses de les comarques alacantines són una mica diferents de les cultivades en altres regions, gràcies a les condicions climàtiques i l’altura, que afavoreixen el seu desenvolupament. Tradicionalment, el microclima mediterrani temperat característic d’aquesta zona –amb abundants pluges en primavera, però temperatures fredes en els mesos d’hivern– feia que la cirera valenciana fora més dolça....

Aquest contingut és només per a subscriptores. Si vols llegir-lo, dona suport al projecte i fes-te subscriptora

Article publicat al número 579 publicación número 579 de la Directa

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!