Periodisme cooperatiu per la transformació social
directa.cat
SUBSCRIU-T'HI FES UNA DONACIÓ

La 'Directa' edita una publicació especial de les resistències LGBTI "des dels marges"

Un suplement de setze pàgines i 5.000 exemplars que coincideix amb la diada per l'alliberament del 28 de juny, que enguany commemora el 50è aniversari dels fets d'Stonewall

Aquesta setmana la Directa publica la segona edició del suplement Diverses, setze pàgines que enguany dediquem a les resistències LGBTI “des dels marges”, coincidint amb la diada del 28 de juny que commemora el 50è aniversari dels fets d’Stonewall. En aquest suplement posem el focus en aquells espais de lluita per l’alliberament sexual i de gènere que són menys visibles. Víctor Yustres i Joao França ens expliquen com es viu la diversitat sexual i de gènere a les presons i Meritxell Rigol conversa amb l’activisme LGBTI dins del poble gitano.

I encara més. Us parlem del cabaret com a espai de transgressió de l’expressió de gènere i també de cures, un reportatge d’Elena G. Ruiz i Sara Borrella; de la lluita contra l’homofòbia i els mites a l’entorn rural, explicat per Ester Fayos; de la realitat i les reivindicacions de les dones lesbianes i bisexuals a Kenya, de la mà de Víctor Yustres; i de la mirada LGBTI que s’aplica als diferents processos de pau, escrit per Anna Celma. La portada és obra de l’il·lustrador Raul Paredes, i a l’interior comptem amb les col·laboracions gràfiques de D. Vandereh i Joan Manel Pérez, que complementen algun dels textos.

La publicació, amb una tirada de 5.000 exemplars, ha estat possible gràcies a la col·laboració de les entitats Fil a l’agulla, Calala, l’Associació de Drets Sexuals i reproductius, Acathi, Creación Positiva, La Bonne, Candela, La Raposa, Servei Civil Internacional de Catalunya i Sida Studi. A totes les seus d’aquestes entitats hi podreu trobar exemplars, així com a la redacció de la ‘Directa’.

Articles relacionats

Donacions

Fes una donació

FES UN DONATIU
Error, no Advert ID set! Check your syntax!