Així les gastem quan anem de festa

03/05/2016

El dissabte 30 d'abril no hi va haver cap esdeveniment més important que el nostre a l'Europa occidental, cap festa més emocionant que el desè aniversari, cap discurs més emotiu que els de la Victòria Oliveres i en Víctor Yustres, enlloc tanta dignitat com la de les persones que simbolitzaven les lluites d'aquests deu anys damunt l'escenari, cap conglomerat de llàgrimes com els que la nostàlgia i l'orgull militant van fer esclatar entre els presents, cap corrua de gent tan convençuda d'estar al darrere del mitjà de comunicació que toca, ningú que fes moure el cucu com l'Ana Tijoux, la Marinah i els Mash Masters, cap local tan ple de foc com l'Ateneu de 9 Barris. I vosaltres no hi éreu i ara us sap molt i molt greu i nosaltres, encara que no se'ns senti en veu alta perquè fa de mal dir, tenim la satisfacció d'haver-hi estat, com qui anava a la bodeguilla de Felipe González, al Pati dels Tarongers a menjar xocolata amb melindros per Sant Jordi o al xeflis tennístic de l'aristòcrata i el banquer.

/VICTOR SERRI

 

Si vosaltres ho voleu, l’any vinent serem moltes més perquè ens afanyarem a demostrar que això de la cooperativa i del suport de les sòcies consumidores va de veres

Fa de mal dir, però és que d'això tracta una mica el sentir del col·lectiu: d'orgull en la seva justa mesura. La gràcia i la bona notícia és que, si vosaltres ho voleu, l'any vinent serem moltes més perquè ens afanyarem a demostrar que això de la cooperativa i del suport de les sòcies consumidores va de veres i que ens mereixem i us mereixeu formar part de la Directa. Així, d'aquí a vint anys, serem legió i un col·lectiu tan gros que qualsevol endogàmia haurà perdut sentit. No cabrem a l'Ateneu de 9 Barris i caldrà estendre el sarau a la Via Júlia, a la platja, a la Diagonal i al Turó Park. I els que no vinguin, perquè no voldran, hauran d'atrinxerar-se a la caserna del Bruc o al Reial Club de Tennis i la cúmbia no els deixarà dormir fins l'endemà. Així les gastem quan anem de festa.

 

 

Mostra'l en portada

Noticies relacionades: